Om Företaget

För 17 år sedan kördes den första Alstor 8x8 ut ur produktionsfabriken i Dingle i Bohuslän. Nu rullar 700 maskiner runt om i Sverige och övriga Europa.

 
Med utgångspunkten, flexibel lastbärare med bra terrängegenskaper, har nu Alstor fortsatt sin utveckling till en fullfjädrad miniskotare med extremt bra framkomlighet.  2015 presenterades en ny hyttmodell under modellnamnet 833. Mottagandet har varit fantastiskt och under året har 20 nya hyttmaskiner sålts.

 
Alstor uppskattas av sina ägare för den robusta och flexibla konstruktion som ger enkel service och god ekonomi. Alstor ägare är i dag allt från professionella entreprenörer, energibolag, kommuner, räddningstjänst och skogsägare.
 

Familjeföretaget med 13 anställda leds nu av sonen Kristian Laurell som stolt fortsatt att producera en helsvensk produkt. I nyrenoverade och anpassade lokaler har det mycket nära samarbetet med lokala underleverantörer skapat ett kvalitetskontrollerat arbete med bra miljötänk.

  
Alstor är i dag representerat av ett tiotal återförsäljare i Sverige och ytterligare ett tiotal återförsäljare runt om i Europa. 


 

Kristian Laurell VD/ägare