Om Alstor

Framkomlighet

 • Med denna fullboggiemaskin med konstant mekanisk drift på alla åtta hjul och fullt synkroniserad drivlina kan du obehindrat ta dig fram i kuperad och besvärlig terräng. 
   
  Känn hur din Alstor bekvämt och med lätthet klättrar upp för steniga och branta skogspartier. Lägg sedan till stålband, så klarar du de blöta marker du tidigare inte kommit åt.
   
  När du väl provat en Alstor kommer du upptäcka vilka möjligheter du har framför dig.

Enkelhet

 • Med respekt för miljö och hållbarhet har vi utvecklat en maskin i särklass. Detta gör vi genom en robust och okomplicerad konstruktion som resulterar i en hög tillförlitlighet och låga driftskostnader.
   
  Vi vill ge dig både arbetsglädje och kostnadseffektivitet.
  Vår tanke är enkel - det skall fungera!

 Flexibilitet

 • Du får en flexibel lastbärare som kan varieras efter kunden behov. Anpassade lastkoncept har gjort Alstor populär hos allt från entreprenörer, räddningstjänst, energibolag till kommuner och skogsägare. Med hjälp av tillbehör som t.ex. vinsch, tippflak, insatsskopor och snöblad får du den perfekta gårdsmaskinen.

Smidighet

 • Denna lättillgängliga maskin är lätta att stiga av och på och från den ergonomisk förarpositionen har du full sikt över maskinen för en säkrare och mer kontrollerad körning.

Ekonomi

 • En skotare som gör att du med lätthet sköta din gallring genom att obehindrat ta dig fram mellan stammarna. Det låga marktrycket lämnar din mark utan skador. Tack vare maskinens låga tjänstevikt samt smala bredd, kan du enkelt lasta den på ett bilsläp när du behöver förflytta dig till ett nytt område.
   
  Du kan vårda din och andras skog samt skapa värde och glädje i generationer.